LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

HEBBEH doet haar uiterste best om alle bestelde artikelen binnen 5 werkdagen, na ontvangst van de betaling, te verzenden.

 

Levering van de HEBBEH-producten vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle HEBBEH-producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben altijd een beperkte oplage per product. Het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht raken, maar nog niet op de website als uitverkocht vermeld staan.

 

Bestellingen binnen Nederland

Bestellingen van HEBBEH worden bezorgd door MyParcel. De verzendkosten bedragen € 4,00. Je kunt je bestelling volgen via een track & trace code. Deze code ontvang je in de verzendbevestiging.

Houdt er rekening mee dat er op zondag en maandag geen post wordt bezorgt door MyParcel. Wilt u een spoedbestelling ontvangen dan dit graag vermelden bij de bestelling. Wij bekijken dan de mogelijkheden.

Bij bestellingen vanaf € 70,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. 

 

 

Bestellingen buiten Nederland

Voor bestellingen naar het buitenland bedragen de verzendkosten € 13,-.

  

In geval van geconstateerde gebreken of onvolkomenheden dien je binnen 3 werkdagen na levering HEBBEH hiervan per e-mail (hedy@hebbeh.nl) op de hoogte te stellen.

HEBBEH is niet verantwoordelijk voor foutieve leveringen door MyParcel. 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Om een afhaalbestelling te plaatsen gebruik je bij je bestelling de code 'afhaalbestelling'. Met deze code zullen er geen verzendkosten gerekend worden en weten wij dat je de bestelling komt afhalen.

Dat is mogelijk in onze winkel aan de Botermarkt 11 in Heusden.