Kan er ook een bestelling op maat gemaakt worden?

Ja hoor, dat is zeker mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via de mail: hedy@hebbeh.nl

 

Hoe weet ik welke maat ik moet bestellen?

Kijk hiervoor naar het filmpje op onze site.

 

Heb ik garantie op mijn producten?

Op de handgemaakte sieraden van HEBBEH zit drie maanden garantie vanaf de aankoopdatum. Bij klachten kun je binnen drie maanden na aankoopdatum van je HEBBEH-product per e-mail hedy@hebbeh.nl contact met ons opnemen. 

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Om een afhaalbestelling te plaatsen gebruik je bij je bestelling de code 'afhaalbestelling'. Met deze code zullen er geen verzendkosten gerekend worden en weten wij dat je de bestelling komt afhalen.

Dat is mogelijk in onze winkel aan de Botermarkt 11 in Heusden. 

 

 

 

Wat is de levertijd?

Wij proberen je bestelling binnen 3 - 5 werkdagen te leveren. Omdat alles in eigen atelier gemaakt wordt, kan de levertijd afhankelijk van de drukte variëren. 

 

Heeft HEBBEH.nl ook een winkel?

Wij hebben een winkel en een aantal verkooppunten waar onze HEBBEH producten verkocht worden. Kijk hiervoor onder kopje verkooppunten.

 

Hoe kan ik een retour doorgeven?

Heb je niet het juiste artikel ontvangen, neem hiervoor dan altijd binnen 5 dagen na ontvangst contact op via de mail: hedy@hebbeh.nl 

Ook voor een klacht of een vraag kun je ons natuurlijk mailen.

 

Welke materialen worden er gebruikt?

Wij gebruiken voor onze sieraden echt leder en Designer Quality metaal. Dit metaal is nikkelvrij en heel goed te onderhouden waardoor je jarenlang plezier van je sieraad hebt. Voor de kralen armbanden gebruiken wij natuursteen en facetkralen.

 

Mijn vraag staat er niet bij!

Stuur dan een mail naar: hedy@hebbeh.nl